Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам части за 164....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• е, аз като имах този проблем всеки си мълчеше, сега много знаят всички кое как става
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=11700&page=3

Е то темата си стои там от 2010г. Радиаторчето на парното се вижда на първите две снимки.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=11700&page=3

Е то темата си стои там от 2010г. Радиаторчето на парното се вижда на първите две снимки.
        МНОГО СЪМ БЛАГОДАРЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО МИ ПОМОГНАХА ДА НЕ СИ РАЗГЛОБЯ КОЛАТА и нервите...

Comment

• Колеги,
          за съжаление мойта 164 заминава за скрап, поради ред причини, ако на някой му трябват някакви дреболий да пише
          По колата е остананло всичко в купето и двигателя без моторчето на парното, всякакви по - малки детайли са ми за подаряване, понеже не ми се занимава да ги продавам а пък и не искам да ги хвърлям
          Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

• 164

Суперка ли е? Кога мислиш да я караш на скрап?
            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от mgamishev Покажи съобщение
              Колеги,
              за съжаление мойта 164 заминава за скрап, поради ред причини, ако на някой му трябват някакви дреболий да пише
              По колата е остананло всичко в купето и двигателя без моторчето на парното, всякакви по - малки детайли са ми за подаряване, понеже не ми се занимава да ги продавам а пък и не искам да ги хвърлям
              А колата с какъв двигател е? По двигателя има ли повреди?
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• AR64102 е номера на мотора, проблеми с него няма, като изключим турбото и радиатора които си заминаха

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                Суперка ли е? Кога мислиш да я караш на скрап?
                да суперка е, мисля другата седмица да е заминала, чакам един пич да и отнесе окачването и джантите и лъсва само по купе и каквото е останало.
                Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

• какъв цвят е ?

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                    какъв цвят е ?
                    тъмно син металик се води
                    Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

• супер, трябва ми на задна лява врата кората, тази оградената и дясно огледало, кажи една цена на лично !
                      Attached Files

Comment

• за мене 2 те решетки на духалките ляво и дясно че ги изкъртих като си качвах краката и съм спал по риби.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          за мене 2 те решетки на духалките ляво и дясно че ги изкъртих като си качвах краката и съм спал по риби.
                          колега тая в ляво и ебах мамата аз , давам ти я заедно с тая в дясно, пиши адрес на лични
                          Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

• ами аз на 19 ти ще съм в Пазарджик на некво езеро комплекс Черно море че имаме риболовно съзтезание за деца увредени инвалиди и ще помагам,ако ти е познато или пък в града некъде,става въпрос за тия духалки дето са най лява и най дясна крехки са крачетата дето държат ребрата,държат се на 2 винта от долу.

Comment

• 164

А шофьорската седалка как ти е? И ако е суперка - предните декоративни лайсни дали са ОК. Също може да ми свърши добра работа предното окачване, но не съм 100% сигурен дали е еднакво. Как са ти гърнетата?
                              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                                А шофьорската седалка как ти е? И ако е суперка - предните декоративни лайсни дали са ОК. Също може да ми свърши добра работа предното окачване, но не съм 100% сигурен дали е еднакво. Как са ти гърнетата?
                                Предното окачване замина, барабар със задното ,дойде един пич изневиделица и ги прибра. Гърнетата са здрави, поне до последно бяха,катализатора е махнат. Преднита лайсни ги отвяха първи.
                                Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

Working...
                                X